inbjudan

Välkommen till en halvdag om morgondagens arbetsdag.
Och gräsklippning.

På vissa håll är framtiden är redan ett faktum. Och vi vet att framtiden är både tyst och fungerar. Välkommen till Karlstad, där MowFleet-systemet är i drift sedan två år.

På plats i Karlstad finns bland annat Per Stenarsby, arbetsledare på Karlstad kommun. Han har sett hur MowFleet, utan att göra något väsen av sig, förändrat skötseln av stadens parker och gjort klippningen av rondeller säkrare.

Thomas Stomberg, upphandlare och innovatör på Karlstad kommun, berättar om migrationen från konventionell klippning med fossildrivna klippare till framtidens system. Hur fasar man in robotgräsklippning i verksamheten? Och hur ser ekonomin ut?

Kalle Andersson, VD och grundare av MowFleet, berättar, tillsammans med Magnus Johansson och Robert Lindstedt,  om hur ni gör revolution bland gräsrötterna medan folk äter glass alldeles intill. Precis som förra året, hoppas vi på en givande diskussion och intressanta frågor. Dessutom vill vi bjuda på en näringsrik lunch.

Vi tror att den här dagen har potential att förändra era arbetsdagar. Ja, förhoppningsvis har den lite fler positiva effekter på morgondagen än så. Varmt välkomna!

Tid och plats:

Kl 9.00 den 29 juni 2023 på Hotel Scandic Klarälven i Karlstad.

Program

9.00 Samling på parkeringen vid Hotel Scandic Klarälven, Sandbäcksgatan 6 i Karlstad.

9.30 – 10.30 Gemensam bussfärd till fältet för skarp förevisning av systemet. Där ute vankas kaffe och bulle (annars skulle det inte gå).

11.00 – 12.30   Föreläsning och diskussion kring framtidens grönyteskötsel och hur MowFleet passar in.

13.00 – Dagen avslutas med gemensam lunch

För vem/vilka?

Vi tror att du är nyfiken på hur professionell robotgräsklippning kan användas i offentliga miljöer. Och vi anar att du jobbar inom kommun, allmännytta, fastighetsbranschen och/eller är entreprenör inom grönyteskötsel.

Anmäl er här:

Ja tack, vi kommer gärna på en halvdags workshop den 29 juni 2023.

Robotic Lawn Care Systems AB
Bergslagsvägen 26,
S-73732 Fagersta, Sweden

Öppet: Mån – Fre 8 – 17
Tel: 0702 21 16 41
info@roboticlawncare.se

Till MowFleet.se >>

© 2022  All rights reserved

Även den här webbplatsen använder kakor för att bli bättre. Klicka om det är OK.