inbjudan

Hugge trefla 29 juni i Eskilstuna!

Hugge trefla en text om snart återkommer vi med mer exakt info… etc etc

I Karlstad får ni bland annat träffa Per Stenarsby, arbetsledare på teknik- och fastighetsförvaltningen, samt hans kollega Åsa Johansson, driftchef gata/park på Karlstad kommun. De kommer att berätta om hur MowFleet helt förändrat skötseln av stadens parker och rondeller, trots att ingen elektricitet dragits till dessa ytor.

Tomas Stomberg, driftutvecklare på teknik- och fastighets-förvaltningen på Karlstad kommun, förmedlar sina erfarenheter av bytet från konventionell klippning till framtidens system. Hur fasar man in robotgräsklippning i verksamheten? Och hur går det att upphandla detta på ett smidigt och enkelt sätt?

Kalle Andersson, VD och grundare av Robotic Lawn Care Systems (MowFleet), berättar, tillsammans med Magnus Johansson och Dennis Ericson,  om hur ni når ekonomiska och miljömässiga mål – och samtidigt gör kommunens invånare nöjda. Vi hoppas på både en givande diskussion och att vi får bjuda på en näringsrik lunch.

Återigen; varmt välkommen till en halvdag, som vi tror har potential att förändra era arbetsdagar, och förhoppningsvis lite mer av framtiden än så.

Tid och plats:

Den 29 juni 2023 i Eskilstuna. Exakt tid och plats kommer snart!

Program

9.00 Samling på parkeringen vid Hotel Scandic Klarälven, Sandbäcksgatan 6 i Karlstad

9.30 – 10.30 Gemensam bussfärd till fältet för skarp förevisning av systemet. Där ute vankas kaffe och bulle (annars skulle det inte gå).

11.00 – 12.30   Föreläsning och diskussion kring framtidens grönyteskötsel och hur MowFleet passar in.

13.00 – Dagen avslutas med gemensam lunch

För vem/vilka?

Vi tror att du är nyfiken på hur professionell robotgräsklippning kan användas i offentliga miljöer. Och vi anar att du jobbar inom kommun, allmännytta, fastighetsbranschen och/eller är entreprenör inom grönyteskötsel.

Anmäl er här:

Ja tack, vi kommer gärna på en halvdags workshop den 29 juni.

Robotic Lawn Care Systems AB
Bergslagsvägen 26,
S-73732 Fagersta, Sweden

Öppet: Mån – Fre 8 – 17
Tel: 0702 21 16 41
info@roboticlawncare.se

Till MowFleet.se >>

© 2022  All rights reserved

Även den här webbplatsen använder kakor för att bli bättre. Klicka om det är OK.